top of page
Massage Stones

OM MIG

Jag har arbetat med friskvård, träning och massage sedan 2005 efter jag helt bytte bana i livet. Passion för hälsa har alltid funnits med mig och i drygt 17 år har jag arbetat med friskvård på olika sätt och lär mig nya saker varje dag. Jag vill hjälpa mina kunder till en hållbar kropp och ser att helheten är viktig för att komma dit.

Jag är nyfiken och vill hitta orsaker till varför kroppen gör ont, är stel och inte fungerar optimalt.

Nu har jag salong i Neglinge Center men arbetar även mot företag. Tidigare har jag arbetat som instruktör på bl a Sats i 13 år, masserat på olika kliniker och företag, arbetat på företag med friskvård genom ergonomi, föreläst, utbildat och masserat. 

Jag är också utbildad Optimumtränare. Vilket är en terapi som bygger på postural träning för att återfå balans i kroppen. Tillsammans hittar vi grundorsakerna till varför kroppen kommit i obalans och smärtar. Genom effektiva övningar och ett helhetsperspektiv kring hälsa så får vi kroppen att arbeta som en enhet igen vilket leder till en smärtfri kropp.

Ibland behövs massage för att hjälpa stela muskler att slappna av och kunna arbeta som de ska igen utan att få ont.

Massage ger också avslappning, lugnare andning, motverkar stress och ökar kroppens välbefinnande.

Önskar du friskvård till ditt företag så som massage, träning, ergonomi, föreläsningar kring hälsa så hör av dig genom formuläret eller maila mig.

Hoppas vi ses! :)

Om: Om
bottom of page